En de winnaars zijn...

Het is bijna zover: dit jaar wordt Phlavour gelanceerd. De duurzame koffie van Philadelphia. Een mooie verpakking kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daarom vroegen we de kunstenaars om te stemmen op kunstwerken gemaakt door deelnemers aan onze ateliers. Inmiddels zijn de zes winnaars bekend. Hun werken schitteren straks op de koffieverpakkingen.

Dit kunstwerk van Luca Korteland (Het Lab Dordrecht) is straks terug te zien op alle verpakkingen van Phlavour.

Ook Anne Kweens (Top Bennekom), Adam de Canne (Het Lab Dordrecht), Ely Smith (Mensingboerderij Rijssen), Demi KC Richella (Medialab Doesburg) en Naomi Stok (Atelier Groenmarkt Dordrecht) hebben gewonnen. Hun kunstwerken verschijnen op de stickers die op de verpakkingen geplakt worden. Op deze stickers staat om welke blend koffie het gaat.

Meerdere varianten

Voor de lancering van Phlavour werkt Philadelphia samen met Beautiful Coffee. De koffie komt in meerdere varianten die worden gebruikt in Philadelhia’s horecalocaties, kantoren en de verkoop via de webshop. Ook is er een variant voor dagbestedingslocaties en woningen, zodat ook hier Philadelphia-koffie geschonken kan worden.

Wil je meer weten over de ontwikkeling van Phlavour? Houd Mijn Philadelphia dan goed in de gaten!

Veelgestelde vragen

Hoe stuur ik een kunstwerk in?

Je kunt een foto van het kunstwerk sturen aan kevin@beautifulcoffee.nl. Zorg ervoor dat de foto goed scherp is, zodat we hem kunnen verwerken.

Wat kan ik winnen?

Als jouw kunstwerk geselecteerd wordt, wordt deze afgedrukt op de verpakking van de nieuwe Philadelphia Koffieblends. Ook de stickers die op de verpakking komen, worden gemaakt op basis van ingezonden schilderijen. Ook hebben we natuurlijk een kleine extra prijs voor de kunstenaar van het winnende schilderij.

Hoeveel kunstwerken mag ieder atelier aandragen?

We ontvangen graag maximaal 3 kunstwerken per atelier.